Skuruberget`s Mira.

Mira med en av sine ryper.

08.08 - 2009 til 11. 07 - 2019.

Tittel: NORDJV-10

Reg.nr. NO52011/09

HD: A  CL: FRI

 

UTSTILLING:

1JK 1JKK CK Fellesutstillingen mai 2010. D. Aase Jacobsen.

1JK 2JKK Spesialutstillingen juni 2010. D. Niels Brandstrup.

1JK 1JKK HP Lillestrøm Nordic Winner 2010. D. Anne Marit Olsen.

 

Mira var på to jaktprøver og de var skikkelig uheldige med vær og føreforhold begge gangene, dessverre!! Det er fler som kan bekrefte at hun er en skikkelig viltfinner og en skikkelig god jakthund! Hun var på kurs nede på sørlandet og viste hvor god hun var, og hun var med oss da vi var hos Pelle Agorelius - og hun imponerte!!! Vi passet henne litt en vinter og vi tok henne med på Strand. Veldig moro å se henne jobbe og at hun fikk uttelling!!

 

NORDJV-10 Skuruberget`s Mira kom til Kongsberg.

Skuruberget`s Mira.

Nordisk Juniorvinner Lillestrøm 2010.

Mira kom til Kongsberg og har et flott liv med mye jakt. En herlig personlighet er hun!! Vi koste oss veldig da vi fikk passe henne en ukes tid da hun var ung. Det var vondt å levere henne tilbake... Hun har inntil siste året delt familie med en halvsøster av sin mor ( faren var Iver ), men Bella ble en gammel dame til slutt hun også.

Dessverre viste det seg at Mira har hypotyreose og hun går nå på medisin og fungerer som før. Det diskuteres om dette kan ha noe grunnlag i borrelia, og Mira tilbringer alle sommere på sørlandet hvor det er mye flått. Det ser ut til at vi aldri har mer enn ett tilfelle av ting som dukker opp, så da er det lov å fundere litt!

Alt går bra med Miramor også i 2018. Hun er en flott jakthund og en herlig familiehund! Vi setter stor pris på de årlige oppdateringene fra Marianne!!