Skuruberget`s Isla.

Isla på besøk hos oss 1. nyttårsdag 2017.

Reg.nr. NO52506/15

CL: FRI PRA: BÆRER

 

UTSTILLING:

Elverumsutstillingen 13.august 2016. VERY GOOD Juniorklasse. D. Rune Tyvold.

Hos oppdretter.

Isla 8 uker gammel

Isla var ei fremmelig frøken de ukene hun var her. Veldig søt, men ei ordentlig lita villbasse!

Utvikling.

Isla er hos en småbarnsfamilie i Oslo, og de har bare fått positive kommentarer om frøkna fra andre! Det er veldig moro å høre for oss. Hun er en litt tøffere variant enn sin søster, men høyt elsket av hele familien. Snart begynner de på kurs i regi NESK, og det skal bli moro å se hvordan utviklingen blir.

Pr. august 2016 er familien veldig fornøyde med Isla. Det kom en baby i huset i tillegg til deres andre to barn og det har fungert flott!! Hun er ei snill og god jente som elskes av hele familien for sitt herlige gemytt!! Nå gleder far seg enormt til de skal nordover på jakt i september!

Pr. 17. oktober 2016 har Isla vært på jakt, fløyet opp til nord uten problemer. Hun revierer flott og tilpasser et intenst søk etter biotop. Jakter selvstendig og har stor kapasitet. En uheldig skuddsituasjon satte henne litt tilbake, men hun kom seg bra etter hvert, heldigvis! Vi gleder oss til å følge ekvipasjen videre!!

Pr. 31. desember 2016 venter både eiere og vi på at benet hennes skal heles etter et benbrudd 19. november. Hun var med mor på joggetur da uhellet var ute, og en snill mann bar henne 3 km. til vei. Hun halter fortsatt mye, men en del skal visstnok sitte i hodet hennes. Vi krysser fingre for at hun vil bli som før!!

Pr. 07. mai 2017 har Isla fått forkortet et par irriterende skruer i benet, og det er nå helt bra igjen! Ellers har det også der vært familieforøkelse, og i tillegg hussalg og flytting. Vi håper de blir med oss på arrangementer når ting roer seg litt!