Skuruberget`s Tyr.

Skuruberget`s Tyr desember 2016.

Reg.nr. NO52502/15

CL: FRI  PRA: BÆRER

HD: A

 

JAKTPRØVER:

3UK på Rolf Sevendals Minneløp 22. april 2017.

 

UTSTILLING:

Elverumsutstillingen 13. august 2016. VERY GOOD Juniorklasse. D. Rune Tyvold.

Hos oppdretter.

Tyr 8 uker gammel.

Tyr var alltid en helt herlig, stor herremann! Sindig på sin måte og vi ble ikke tygget i stykker. Men sammen med sine søsken var det full rulle og han var som regel en av de siste som sovnet. Men han var av de første som oppdaget at det bare var å hyle litt så kom man på armen!

Utvikling.

Tyr med sin første rype! Flankert av pappa Troll og onkel Birk.

Tyr bor på Eidsvoll sammen med sin pappa, onkel og sin tobente famile! Han har fra han var ganske liten fått være med i skog og fjell, og han har utviklet seg masse under kontrollerte forhold. En ung mann som sekunderer, og som har vært i fuglesituasjoner allerede! Det blir spennende å følge ham videre!!

Pr. august 2016 er Tyr den største hunden hjemme hos familien sin. En snill og godlynt gutt som nå har vært med på taksering. Vi fikk jo se ham i aksjon på Hjerkinn i sommer, og dette lover godt!! Sauebeviset fikk han som førstemann blant sine søsken!

Da har Tyr som førstemann ut av dette kullet hatt et komplett fuglearbeid!!!

Pr. 20. september 2016  " Da er første del av jakta over, og valpen Skurubergets Tyr (11 mndr) har bevist at han fungerer som jakthund. Her med første rype felt i selvstendig stand. Den ble også bragt til jegeren av Tyr selv. Stabil og rolig i fugl og oppflukt. Dette lover godt. Birk og Troll må heretter finne seg i å dele rampelyset. " skriver Jørn Are. 
 
Pr. 31. desember 2016 har Tyr bare fortsatt sin flotte utvikling. Masse erfaring får han, og han finner sine fugler!! Det blir et spennende år de går i møte!!