Skuruberget`s Skau.

Skau i fjellet desember 2016.

Reg.nr. NO52504/15

CL: FRI  PRA: BÆRER

 

UTSTILLING:

Fellesutstillingen Hvaltjern 30. april 2016: 1BHK valp, BIM valp. D. Oscar W. Nilsen.

Spesialutstillngen Hvaltjern 4. juni 2016: 1. premie og 2BHK valp. D. John Smedbakken.

NESK spesialutstilling Femunden  16. juli 2016. SUFFICIENT Juniorklasse. D. Jane Mortensen.

Dogs4All Lillestrøm 19. november 2016. VERY GOOD Juniorklasse. D. Siv Sandø.

Hos oppdretter.

Skau 7 uker gammel.

Skau var minstemann i kullet. Ikke fordi han var liten, men fordi de andre var store!! Han følger ca. vekstkurven til vår Freddie, og han endte opp på 62 cm. Skau hang i alt det gikk an å henge i, godt hjulpet av søster Isla, og vi hadde meterlange klær så fort vi delte plass med valpene... Da vi hadde ham på armen var det fortsatt biting og tygging som var det viktigste. Heldigvis ble det bedre mot tiden for levering og han tok seg tid til å kose også! Men en vakker herremann og et oppkomme av energi var den " lille " Skau.

Utvikling.

Skau 1 år gammel!

Skau bor i Røyken, sør for Oslo, og han har det flott sammen med familien og deres sønn på snart ett år. I følge far i huset skal han bli skogsfuglhund, men jeg tenker de får smaken på fjellet etter hvert, jeg..

Pr. august 2016 er Skau i ferd med taksering og Siri synes dette ser veldig bra ut!! Han er en herlig familiehund og en utholdende herremann på trening og fjellturer! En snill og flott gutt!! Nå trenes det mot jakt, og sauebevis er straks i boks! Må bare ha retest først!

Pr. 17. oktober 2016  har Skau fått være med på skogsfugljakt noe han syntes var veldig gøy! De varierte med egne slipp og noen slipp med læremester Pelle P. Han jobbet godt og intenst, selv om søket har mye å vokse på, men det kommer med alder og erfaring. Ingen stand på Skau enda, så det blir spennende å se når den kommer. Når det er sagt så har han for første gang løftet på benet når han tisser, så han er i ferd med å bli mann! Han er en lydig kar og kommer med en gang på fløyte, og han spiser og drikker godt under jakta og hviler når han kan. Dette lover bra, og vi heier på dere videre!

Pr. 31. desember 2017 har Skau vært med Siri sin mor og søster på hytta. Foreløpig har de ikke sett noen stand, men han har sett rype som ble støkket opp. Han har utviklet et mer og mer selvstendig søk. I tillegg prøver han seg som trekkhund, noe som lover godt!