Skuruberget`s Noa.

Noa på trening desember 2016.

Reg.nr. NO52505/15

CL: FRI  PRA: FRI

HD: A

 

UTSTILLING:

Fellesutstillingen 30. april 2016: 2BHK valp. D. Oscar W. Nilsen.

Hos oppdretter.

Noa 8 uker.

Noa fikk en tøff fødsel. Han kom med bakparten først og satt fast. Blodomløpet til den ene poten hadde stoppet opp og han fikk en type koldbrann i poten. Han mistet den ytterste tåa, men sammen med veterinær Ragne bestemte vi oss får å gi ham en sjanse. Daglige antibiotikasprøyter i en uke på den nyfødte valpen reverserte skadene, og etter den uken forstod vi at det ville gå bra! Poten hans er som alle de andres med unntak av at han mangler en tå! Ellers var Noa en snill, frisk og herlig herremann som herjet med sine søsken!

Utvikling.

Noa med en av sine tobente brødre! Foto fra eier.

Flotte Noa bor hos Miriam i Hvam. Han er med på masse skogsturer og er med mor på jobb. En stor og herlig gutt med masse energi. Han har også hatt storfugl i nesa, og det blir moro å følge ham når det blir mer alvor. Instinktene er i orden her også!!

Pr. august 2016 er Noa en høyt elsket gutt av både mor og sønner! En staselig, stor herremann! Også han er sauetestet og klar for jakt og trening. Han lever et aktivt liv og er familiens midtpunkt. Et eventyrlig gemytt på denne flotte gutten også!

Pr. 17. oktober 2016 har Noa hatt masse tid i skogen og han finner sine storfugler! En god søker! På lavlandstrening ble det nok litt merkelig plutselig å skulle finne fugl på en stubbåker, men på vei til bilen fant han fasaner i hopetall - og satt!! Miriam legger ned mye tid for at Noa skal få erfaring og dette har vi stor tro på!! Stå på videre!!

Pr. 31. desember 2016 har Noa vært på svært vellykket lavlandstrening og funnet sine fugler på skogsturene han har vært på. En meget lydhør herremann, så denne ekvipasjen har vi tro på i 2017!!