Fellesutstillingen på Hvaltjern 6. mai 2017.

HP oppdretterklasse 6. mai 2017.

Det ble en strålende dag for Skuruberget:

Skuruberget`s Sia EXCELLENT UK 1KVAL 2KONK CK.

Skuruberget`s Noa EXCELLENT UK 1KVAL 1KONK.

Skuruberget`s Tyr EXCELLENT UK 1KVAL 2KONK.

Skuruberget`s Don Juan VERY GOOD AK 1KONK.

Oppdretterklasse: HP.

" Meget jevn gruppe med to kombinasjoner. Gruppens hunder har utmerket kjønnspreg. Gode hoder, velkroppede og velgående. "

Tusen takk til dere som stilte opp for en kjempetrivelig dag i strålende sol Kul

Treningssamling hos Lesja og Dovre Fuglehundskole.

Øverst Noa. I midten Tyr. Nederst Sia.

Alle fra siste kull var invitert til treningssamling fra 30. april til 2. mai 2017. Dessverre skadet Skau foten sin før han kom så langt, mens Isla og familien var i flyttemodus. Så da ble det Sia, Tyr og Noa, og så puttet vi også inn Troll, Birk og Alisha.

Dette var et utrolig flott arrangement hvor hundene fikk masse slipptid i fjellet. Det var mye fugl og strålende vær! Hyttetunet var veldig trivelig, maten helt nydelig, og instruktører og vertskap veldig hyggelige. Bare superlativer fra oss alle Smiler stort

Vi håper å få sjansen til å komme hit igjen, men da også med de to uteblevne i tillegg!!

Skuruberget`s Troy er borte, 12 år gammel.

RIP kjære Skuruberget`s Troy!

" Så var det over. 
Onsdag før påske tok kreften siste stikk og Troy jakter sammen med Jæger på de endeløse viddene der det spruter med fugl. Takk for utrolig mange fine stunder og turer - Troy. " skriver Jo i dag.

Fryktelig trist, men han hadde 12 år med sin flotte familie, og han etterlater seg nok et stort tomrom den førstefødte i vårt andre kull!!

18. februar 2005 - 19. april 2017.

RIP flotte Troy Hjerte

Skuruberget`s Tyr.

Skuruberget`s Tyr 18 mndr. gammel.

Da kan vi gratulere Jørn Are med 3UK til Tyr på Rolf Sevendals Minneløp i dag 22. april 2017 Smiler stort Dette var moro!! Dessverre fikk han ikke noe bilde da dommer ikke skrev kritikken ferdig i fjellet grunnet været, så Jørn Are hentet den dagen etter.. Så da bruker vi et fra helgen etter Smiler

Vårt andre kull fyller 12 år i dag!

Taika, Hedda. Troy og La Belle.

Gratulerer med dagen og en anseelig alder til Taika, Hedda, Troy og La Belle, 18. februar 2017 Hjerte Martin har vært borte i 2,5 år nå, men han er slett ikke glemt!

Tyr røntget med A-hofter!

Skuruberget`s Tyr har A-hofter!

Da var tredjemann i siste kull røntget, og også han har A-hofter Smiler stort Tyr er største hund i dette kullet med en vekt på 29 kg., så han er ingen smågutt!!

Noa røntget med A - hofter!

Skuruberget`s Noa fikk A - hofter!

Nummer to i siste kull HD røntget med A - hofter Smiler stort Ekstra gledelig var dette med tanke på Noa sin tøffe fødsel og tiden etterpå!!

Sia røntget med A - hofter!

Skuruberget`s Sia fikk A - hofter!

Da er den første i siste kull HD røntget og det ble A på Sia Smiler stort Hun var ikke lett å få rett, så dette var så bra veterinær Ragne fikk henne!

Skau på Dogs4All 19. november 2016.

Skau og Siri til venstre!

Vi gratulerer Siri med Skau og en flott VERY GOOD på Dogs4All Smiler stort Flott kritikk fikk han også!! Den minste gutten i kullet er blitt stor, og nå gjenstår det bare å få litt mer masse i kroppen!!

Han deltok også i raseparaden, og han viste seg helt eksemplarisk frem!!

NESK utstilling og De nordiske jakt- og fiskedager 2016.

Tyr, Sia og Isla på sin første seriøse utstilling.

Da har fire valper debutert på utstilling foreløpig. Skau stilte på NESK sin utstilling på Femunden i juli og det endte med SUFFICIENT. Bittet var tangbitt, men det håper vi alle at vil rette seg når hodet vokser mer til! Han fikk ellers en flott kritikk!!

Tyr og Isla fikk begge VERY GOOD, noe som er en veldig bra premiering!! Det tilsvarer den gode gamle røde sløyfa! Korrekte bitt og flotte kritikker, men han syntes de var litt steile foran og at de hadde litt fallende kryss..  Fallende kryss har ingen av dem, men at de som bare juniorer er litt ufullstendige enda lever vi godt med! Begge gikk flott med Norodd, men Tyr hadde gått 5 mil med taksering så han strakk ikke ordentlig ut. Var litt støl rett og slett. I våre øyne er de alle støpt i samme formen både foran og bak Smiler stort

Sia var som en vigvam i ringen, men fikk flott kritikk med korrekt bitt. Han slo ned på bevegelsene hennes, og det skjønner vi godt for hun viste seg ikke frem slik hun faktisk kan! Så der ble det EXCELLENT merkelig nok...

En koselig dag og veldig moro å treffe dem igjen!! Et nydelig gemytt på hele bunten er det også! Nå skal de få utvikle seg litt mer før vi maser mer på utstillingsbiten, men vi var kjempefornøyde med det vi så!!

Farvel kjære Skuruberget`s Frikk.

Bare 8,5 måned gammel fikk Frikk slippe. En alvorlig bruskløsning i mars og en operasjon som ikke hjalp i april. En fryktelig vond dag for eiere, oss og alle som elsket denne herlige valpen høyt!!

R.I.P. kjære, flotte FrikkHjerte

Valpeshow Spesialutstillingen 2016.

Siri og Skau i flott driv!!

En flott dag på Hvaltjern i regi NESK. Både Skau og Sia fikk 1. premie, men de ble slått av de to yngste i valpeshowet denne gangen.

Skuruberget`s Skau - 1. premie og 2BHK valp.

Skuruberget`s Sia - 1. premie og 2BTK valp.

Vallarfjället`s A-Alisha - EXC og 2AKK.

Valpeshow Fellesutstillingen 2016.

Norodd med Sia, Siri med Skau, og Miriam med Noa.

En våt og lang dag på Hvaltjern i regi Bretonklubben! Men vi er veldig fornøyde med kritikkene på de tre valpene som møtte!! Og ikke minst var det kjempekoselig å møte dem igjen Smiler stort

Skuruberget`s Sia - 1BTK valp, BIR valp, og 2BIS valp.

Skuruberget`s Skau - 1BHK valp, BIM valp.

Skuruberget`s Noa - 2BHK valp.

NV-12 Vallarfjället`s A-Alisha - EXCELLENT 2AKK.

 

RESULTATER FELLESUTSTILLINGEN 2016.