Skuruberget`s Q 2.

2UK Ringebuprøven 24. august 2019.
Foto: NESK

Reg.nr. 36154/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: A

 

Navnet skrives Q II, men det gikk dårlig med skriften vi bruker på overskrift...

 

JAKTPRØVER:

2UK Ringebuprøven 24. august 2019. D.

  

Beste utstillingsresultater:

EXCELLENT BK 1BKK CK 2BHK CERT på Østerdal FHK sin utst. på Savalen 18. juli 2020. D. Rune Tyvold.

EXCELLENT BK 4BKK CK på Spesialutstillingen i Sømådalen 11. juli 2020. D. John Smedbakken.

EXCELLENT BK 2BKK CK 3BHK R.CERT på Spesialutstillingen 31. mai 2020. D. Leif Ragnar Hjorth.

EXCELLENT JK 1JKK på Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11. mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

 

VALPESHOW:

2BHK på NESK Spesialutstilling i Sømådalen 14. juli 2018. D. Petter Steen.

Tiden hos oppdretter.

Q II ca. 5 uker gammel.

Q II var den førstefødte i dette kullet. En herlig fyr i valpeflokken! Jeg var litt redd for at han ville bli en kar med mye lyd i, for han stod mye på valpegrinda og ga sterkt uttrykk for at han ville på armen... Men dette gikk heldigvis over🙂 Han brukte mye tid på å måle krefter med Otis, men når Pernille P ville bråke med ham - da ville han på armen!! Da han ble hentet ble han puttet rett i bilen med pappa Tee og halvbror P. Ikke et knyst! Han godtok den nye situasjon på direkten!!

Utvikling.

Flotte Q II juli 2020.

Pr. 22. oktober 2018.  Q II er da parringsvalpen i kullet, og han bor på Skedsmo sammen med Tor Espen og familien, sin far Tee og sin halvbror P. Q II har vært med på valpeshow i regi NESK i Sømådalen i juli, hvor han fikk flott kritikk! Han sekunderte ganske tidlig! Han har også vært med Tor Espen en del på fjellet i høst, og da han endelig ble sluppet, fant han ryper og gikk etter som en kule!! Og denne karen går stort - foreløpig.... Det blir nok bedre med litt erfaring og alder vil jeg tro🙂 En veldig snill og god hund, sier Tor Espen!!

Pr. 20. juni 2019. Fortsatt er Q II godgutten til mor og en habil fuglehund! Han har gått to prøver i vår med flotte tallkarakterer og masse slipptid. Men, det var dette med at fuglene også må være til stede da... På Fellesutstillingen i mai slo han broder Otis og Fikk EXCELLENT JK 1JKK! Også Q II trenes jevnt, og Tor Espen har med seg far og sønn på jevnlige sykkelturer.

Pr. 20. juli 2020. I august 2019 fikk han 2UK på Ringebuprøven. Og foreløpig i 2020 har han vært på tre utstillinger. 3BHK CK og Res. CERT, CK 4BKK og CK 2BHK og CERT. Flotte resultater!! Og vi kan skrive under på at dette er en skikkelig godgutt i tillegg til alt det andre 🙂