Skuruberget`s Otis

Skuruberget`s Otis 8 måneder gammel.

Reg.nr. NO36155/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: A

 

Beste utstillingsresultater:

 

EXCELLENT JK CK 3BHK på Vinterutstillingen på Raufoss 27. januar 2019. D. Petter Steen.

Kritikk: " Flott stor kraftig junior, utm type. Uttrykksfullt hode med god lengde, fin hals, manke og overlinje. Utm benst og gode poter. Velkroppet men trenger tid for å stabilisere overlinje. Ennå litt uferdig kommende og gående. Tiltalende steglengde, pels farge og temp."

EXCELLENT JK 2JKK på Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11. mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

Kritikk: " 15 mnd hann, passe stor av utmerket type, maskulint hode med parallelle linjer, sterk hals flott tilbakelagt skulder, velvinklet foran og bak, utmerket benstamme, sterke gode poter, meget bra over og underlinje, beveger seg lett og ledig, en aning understilt bak, meget bra farge og pels, tiltalende temperament "

 

VALPESHOW:

BIR med HP på NESK Spesialutstilling i Sømådalen 14. juli 2018. D. Petter Steen

2BHK med HP på Elverumsutstillingen 12. august 2018. D. Trygve Heyerdahl.

Valpetiden.

Skuruberget`s Otis 6 måneder gammel.

Otis var en av de største, og nummer tre, da de ble født, og han var ganske rolig til å begynne med, også han. Veldig glad i å kose, men heller ikke han likte seg når damene ble for pågående! Da stod han oppover bena våre og ville opp på armen. Jeg likte begge gutta veldig godt, men det var " noe " som sa at han skulle bli her hos oss... Så da Tor Espen valgte broren ble vi alle glade og fornøyde!! Tor Espen hadde Q II i kikkerten fra " børjan "!

Utvikling.

Skuruberget`s Otis er flink i apport.

Pr. 22. oktober 2018. Otis ble da Norodd sin, og jeg tenker selvsagt på ham som litt min også! Han ble BIR med HP på valpeshow i regi NESK i Sømådalen i juli, og han ble nummer 2 med HP i valpeshow på Elverum i august. Han elsker å apportere, og han apporterer både pinner og tørket rype trygt og fint. Otis har også vært på jakt, men han går moderat enn så lenge. Takk og pris for det! De kom heldigvis borti en del ryper, men etter jakta har det vært fokus på så mye annet, og Norodd har sittet på elgpost så fort han har kunnet. Han er ingen tøffing, med unntak av når han og Sia leker... De to er et radarpar!! En skikkelig personlighet er han, og vi ler mye her i huset!! Veldig snill gutt!!