Skuruberget`s Pernille P.

Reg.nr. NO36156/18

CL: FRI PRA: FRI

 

Beste utstillingsresultater:

 

VALPESHOW:

2BTK på NESK Spesialutstilling i Sømådalen 14. juli 2018. D. Petter Steen.

Tiden hos oppdretter.

Pernille P 6,5 uke gammel.

Pernille P ble født som nummer fire i kullet. Ei stor tispe allerede da!

Dette begynte med valgets kval for meg... Pernille P åpnet øynene lenge før de andre, og i stedet for å bruke dager på å fokusere, så hun en rett inn i øynene med et intenst blikk! Men så måtte vi justere litt for at ting skulle bli riktig, og vi gikk for hannhund i stedet.

Hun var ei bestemt frøken her hos oss. Veldig god, men også veldig kranglevoren med de andre valpene, og hun var vel på en måte sjefen. Dette var et helt riktig valg, i samråd med Tor Espen, og Pernille P vil få det aktive livet hun fortjener!!

Utvikling.

Pernille P 7 måneder gammel.

Pr. 22. oktober 2018. Pernille P er hos Siri ( Skau sin eierinne ) sin mor og far i Eiksmarka i Bærum. En aktiv hund til en aktiv familie! Grete og Arne har ei setterdame og en Münsterländer fra før, og i tillegg har Grete ført Skau til flotte resultater! Hytte og jaktmarker i Valdres.Hun var med på valpeshow i regi NESK i Sømådalen i juli og fikk flott kritikk!! Pernille P har også vært på sin første jakt, og i følge Grete har hun trøkk og tæl så det holder! Frisk!! Hun har støkket ryper og gått etter!! Etter jakta har hun tatt stand på rapphøns, og etter det er det blitt fart i sakene!! Dette blir spennende videre!!