Skuruberget`s Zita.

Skuruberget`s Zita 7 måneder gammel.

Reg.nr. NO36157/18

CL: FRI PRA: FRI

 

Beste utstillingsresultater:

 

VALPESHOW:

Elverumsutstillingen 12. august 2018. Lovende. D. Trygve Heyerdahl.

Tiden hos oppdretter.

Skuruberget`s Zita 6,5 uker gammel.

Zita var veldig god, og en av de roligste i starten, men dette jevnet seg ut etter hvert. Hun var sist ut til å bli født av valpene i dette kullet, og hun kom lenge etter den nest siste! De var vel jevnt ville alle sammen på et gitt tidspunkt.. Ei god frøken, og ikke minst vakker! Mens hun var her likte hun veldig godt å bli støvsugetKul Kari plukket seg tidlig ut Zita, og gleden var stor da det ble klart at hun ble hennes!!

Utvikling.

Skuruberget`s Zita i stand på due.

Pr. 22. oktober 2018.  Zita er hos Kari og Øyvind på Nordstrand i Oslo. De har stor hage og jaktterreng på Røros, så Zita har det flott!!

Også Zita var med på valpeshow på Elverum i august. Hun fikk fin kritikk, og lovende! Zita debuterte i fjellet med glans. Viste stor iver og holdt god kontakt. Allerede 3. dag tok hun skikkelig stand og spikret rypene til de nådde frem. Rypene trykket dårlig og da de fløy sprang hun etter, men kom raskt tilbake og utredet. Senere kom hun løpende, tverrvendte og tok stand igjen. Fant ikke fugl, lette og lette og til slutt fikk hun reist en enslig rype (ikke steggen). De fikk skutt, men bommet. Så dette her er meget lovende!!