Vårt tredje valpekull.

Vårt tredje valpekull kom til verden 8. august 2009.

Valpene kom til verden dag 59 og 60 etter første parring.  6 stykker mellom klokken 20.30 og 23.00 fredag kveld, og deretter klokken 02.00, 02.30 og 05.20 lørdag morgen.... Fødselen gikk lett for La Belle og det var livskraftige valper hvor en lå på 260 gram, en på 280 gram, mens resten lå på 300 - 350 gram. Fordelingen var tre tisper og seks hannhunder!

Nicki var vi og hentet i Mora i Sverige. Vi kjørte tur / retur både ved henting og da vi leverte ham tilbake. En slik kjemi som det var mellom ham og La Belle hadde vi aldri opplevd. Om det går an at hunder blir forelsket så måtte de to være det! Vi var jo i Kirkenes og paret henne med broren, Dandy, høsten før. Men det kunne ikke sammenlignes.... Hun gikk dessuten tom! Men vi fikk da turen...

Mor: Skuruberget`s La Belle.

HD: A, CL: FRI, PRA: FRI

SE UCH Gårdarnas K Nicki

SE UCH Gårdarnas K Nicki da vi kom hjem hit med ham.

La Belle og alle valpene.

En herlig gjeng på 9 små nurk!

Far til kullet:

Nordisk Avlshannhund

SE UCH Gårdarnas K Nicki.

 Eier: Claes Lindström.

Oppdretter: Jan Nilsson.

HD: A;  CL: FRI, PRA: BÆRER

Nicki har 1AK m/HP og  2SK m. HP/CK  på jaktprøve . Han kommer fra et kull på 6, hvorav premiering på  jaktprøver: 1 har 1AK, 2 har 1VK m/CERT, 1 ble nummer 4 i Finsk Derby og Nicko sine resultater er allerede nevnt. På utstilling har 5 stykker  1AK og 4 av dem  CERT. HD resultater: Alle 5 som er røntget er frie!

Nicki er kullbror av S UCH Gårdarnas K Dandy, som igjen har gitt flotte avkom med svært mange premierte på prøver! Bl.a. N JCH Gallok`s Kustus som er farfar til vårt siste kull. Han er også kullbror av Gårdarnas K Marco som er Alisha sin far og Gårdarnas K Cilla, som nå kan titulere seg S UCH S JCH!

Dessverre er nå både Nicki og hans søsken borte! Cilla var den siste. Hun ble borte i 2015.