Skuruberget`s Taika.

08.02 - 2005 til 30.06 - 2017.

Reg.nr. 03313/05

HD: A  CL: FRI

 

UTSTILLING:

1JK HP 4BTK Vikingskipet Hamar. 2005. D. Vigdis Nymark.

2AUK Fellesutstillingen Hellerud 2006. D. Per Porsild.

1AK 3AKK Fellesutstillingen Hellerud 2007. D. Marina Bengtsson.

JAKT:

Første gang i jaktsituasjon 5 1/2 mnd. gammel imponerer Taika med flott søk, presise stander og gjentatte reisinger av fugl til stor glede for eiere og oss!

Hennes andre jakthøst - 2006 - viste hun seg  som en glimrende viltfinner og det ble skutt mange ryper for henne i stand, og høsten 2007 viste det seg i tillegg at hun er lystapportør!!

Og frem til nå, høsten 2012, er bare Taika blitt bedre og bedre :) Herlige tilbakemeldinger på jaktfronten!!

Høsten 2016 er Taika fortsatt den stødige, gode jakthunden hun alltid har vært! At det ikke går så fort som det gjorde før er jo naturlig i en slik alder!! 

Skuruberget`s Taika 7 uker gammel. Hun kom til Oslo og har levd et aktivt liv både på fjellet og i hverdagen.

Skuruberget`s Taika.

Taika er hos en meget friluft- og jaktinteressert familie i Oslo. Mor, far og tre sønner. Hun har hatt det som plommen i det berømmelige egget og er blitt mye brukt. Viltfinner av rang og lystapportør som sin mor, Era. Nå har hun også fått dele familien med en ny hund, så jeg håper alt er bra med henne! Hun har hatt det veldig godt, og de fikk en støkk da hun fikk magedreining i 2010. Men det gikk bra og Taika jaktet videre! Så ble det også fjerning av patter, noe som også gikk bra! Til slutt fikk hun det ene benet ut av ledd under lek med valpen, men dette har nok også gått seg til etter behandling på Veterinærhøgskolen.

Også her er det en familie som gir hundene det aller beste!!