Skuruberget`s Pernille P.

2UK Ringebuprøven 24. august 2019.
Foto: NESK

Reg.nr. NO36156/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: A

PERNILLE P HAR APPORTBEVIS.

 

Jaktprøver:

1UK på RSM i Sømådalen 27. april 2019.

2UK på Ringebuprøven 24. august 2019.

2UK på Mjøsprøven 1, 6.oktober 2019.

 

Kritikk 27. april 2019:

556444 og 60 minutter slipptid.

" Pernille går glimrende slipptiden igjennom. Stor fart, flott høyreist stil og med en effektiv aksjon. Utmerket utnyttelse av vind og terreng. Dette resulterer i fast stand, reiser djervt og presist. Helt rolig i oppflukt og skudd. En fremragende hund som i dag får sin 1UK. "

 

Beste utstillingsresultater:

EXCELLENT BK 3BKK CK på Spesialutstillingen i Sømådalen 10. juli 2021. D. Jørn Presterudstuen.

EXCELLENT BK på Spesialutstillingen i Sømådalen 11. juli 2020. D. John Smedbakken.

VG JK på Spesialutstillingen på Motangen, Sørum 2. juni 2019. D. Anna Törnlöv.

VG JK 2JKK på Buskerud Jff sin utstilling i Sande 25. mai 2019. D. Svein Nordang.

EXCELLENT JK 1JKK CK 3BTK RES.CERT Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11.mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

 

 

 

 

VALPESHOW:

2BTK på NESK Spesialutstilling i Sømådalen 14. juli 2018. D. Petter Steen.

Tiden hos oppdretter.

Pernille P 6,5 uke gammel.

Pernille P ble født som nummer fire i kullet. Ei stor tispe allerede da!

Dette begynte med valgets kval for meg... Pernille P åpnet øynene lenge før de andre, og i stedet for å bruke dager på å fokusere, så hun en rett inn i øynene med et intenst blikk! Men så måtte vi justere litt for at ting skulle bli riktig, og vi gikk for hannhund i stedet.

Hun var ei bestemt frøken her hos oss. Veldig god, men også veldig kranglevoren med de andre valpene, og hun var vel på en måte sjefen. Dette var et helt riktig valg, i samråd med Tor Espen, og Pernille P vil få det aktive livet hun fortjener!!

Utvikling.

Pernille P ble 3BTK nesten 15 måneder gammel.

Pr. 22. oktober 2018. Pernille P er hos Grete og Arne i Eiksmarka i Bærum. En aktiv hund til en aktiv familie! Grete og Arne har ei setterdame og en Münsterländer fra før, og i tillegg har Grete ført Skau ( hos datter Siri ) til flotte resultater! Hytte og jaktmarker i Valdres.Hun var med på valpeshow i regi NESK i Sømådalen i juli og fikk flott kritikk!! Pernille P har også vært på sin første jakt, og i følge Grete har hun trøkk og tæl så det holder! Frisk!! Hun har støkket ryper og gått etter!! Etter jakta har hun tatt stand på rapphøns, og etter det er det blitt fart i sakene!! Dette blir spennende videre!!

Pr. 20. juni 2019. Pernille P er blitt jobbet masse med, og hun fikk sin 1UK på Rolf Sevendals Minneløp 27. april! Hun fikk en kort debut dagen før, og Grete var hellig overbevist om at det ikke var snakk om å stille henne dagen etter... Men gode tips og råd fikk strammet opp frøkna, som gikk glimrende, til Grete sin store glede!! På sin utstillingsdebut fikk hun EXC JK 1JKK CK 3BTK og Res. CERT. Apportbeviset tok hun her om dagen, og hun er i full gang med å trene vannapport!! Første løpetid er også her et tilbakelagt stadium!

Pr. 20. juli 2020. Andre halvdel av 2019 fikk Pernille P 2 UK både på høyfjell og på lavland. Hun fikk Excellent på Spesialutstillingen i Sømådalen juli 2020. Hun er en ihuga jakthund og ei skikkelig godjente 😘