Skuruberget`s Otis

Skuruberget`s Otis 8 måneder gammel.

Reg.nr. NO36155/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: A

 

Beste utstillingsresultater:

EXCELLENT AK 2AKK på Spesialutstillingen i Sømådalen 11. juli 2020. D. John Smedbakken.

VERY GOOD AUK 2AUK på Spesialutstillingen i Sømådalen 13. juli 2019. D. Birte Wold Myhre.

EXCELLENT JK 2JKK på Spesialutstillingen på Motangen, Sørum 2. juni 2019. D. Anna Törnlöv.

Kritikk: " 60 cm, hann, maskulint velformet hode, korrekt bitt, vakre øyne, bra ører, vakker hals,
passe bryst for sin alder, tilreklig vinklet, ok poter, vakker pels og farge,
rør seg med godt steg behøver stabiliseres i fronten. "

EXCELLENT JK 2JKK på Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11. mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

Kritikk: " 15 mnd hann, passe stor av utmerket type, maskulint hode med parallelle linjer, sterk hals flott tilbakelagt skulder, velvinklet foran og bak, utmerket benstamme, sterke gode poter, meget bra over og underlinje, beveger seg lett og ledig, en aning understilt bak, meget bra farge og pels, tiltalende temperament "

EXCELLENT JK CK 3BHK på Vinterutstillingen på Raufoss 27. januar 2019. D. Petter Steen.

Kritikk: " Flott stor kraftig junior, utm type. Uttrykksfullt hode med god lengde, fin hals, manke og overlinje. Utm benst og gode poter. Velkroppet men trenger tid for å stabilisere overlinje. Ennå litt uferdig kommende og gående. Tiltalende steglengde, pels farge og temp."

 

VALPESHOW:

BIR med HP på NESK Spesialutstilling i Sømådalen 14. juli 2018. D. Petter Steen

2BHK med HP på Elverumsutstillingen 12. august 2018. D. Trygve Heyerdahl.

Valpetiden.

Skuruberget`s Otis 6 måneder gammel.

Otis var en av de største, og nummer tre, da de ble født, og han var ganske rolig til å begynne med, også han. Veldig glad i å kose, men heller ikke han likte seg når damene ble for pågående! Da stod han oppover bena våre og ville opp på armen. Jeg likte begge gutta veldig godt, men det var " noe " som sa at han skulle bli her hos oss... Så da Tor Espen valgte broren ble vi alle glade og fornøyde!! Tor Espen hadde Q II i kikkerten fra " børjan "!

Utvikling.

Skuruberget`s Otis 15 måneder gammel.

Pr. 22. oktober 2018. Otis ble da Norodd sin, og jeg tenker selvsagt på ham som litt min også! Han ble BIR med HP på valpeshow i regi NESK i Sømådalen i juli, og han ble nummer 2 med HP i valpeshow på Elverum i august. Han elsker å apportere, og han apporterer både pinner og tørket rype trygt og fint. Otis har også vært på jakt, men han går moderat enn så lenge. Takk og pris for det! De kom heldigvis borti en del ryper, men etter jakta har det vært fokus på så mye annet, og Norodd har sittet på elgpost så fort han har kunnet. Han er ingen tøffing, med unntak av når han og Sia leker... De to er et radarpar!! En skikkelig personlighet er han, og vi ler mye her i huset!! Veldig snill gutt!!

Pr. 20. juni 2019. Også i vinter har Otis funnet sine fugler, men det har vært for lite dressur med i bildet til at vi har villet starte ham på jaktprøve! Han er flink på fløyte! På utstilling har han 3 x EXCELLENT, og på Raufoss i januar fikk han CK og ble 3BHK. Veldig moro!! Han klarte å sette en pinne på tvers i ganen her, og vi fant årsaken til dårlig matlyst og sikling først etter fire dager! Så vær obs!! Han går nå på RC 4800 og laksepølser fra V&H for å få ham litt opp i vekt! Til uka skal han på første sauetest, og så tar vi retesten på alle tre i Alvdal når vi skal på ferie! Det må til for å få slippe hund i treningsterrenget!